SOLOMON A LUAT....... SOLOMON PLATESTE !

Primarul din Craiova, Antonie Solomon, a fost suspendat din funcţie
astăzi, 10:39
Primarul Craiovei, Antonie Solomon (PDL), a fost suspendat din funcţie, miercuri, printr-un ordin al prefectul de Dolj, după ce săptămâna trecută a fost arestat preventiv într-un dosar de corupţie, în care este acuzat de de mită în formă continuată, uz de fals şi fals intelectual, relatează Mediafax.
Prefectul Eugen Georgescu a precizat că suspendarea durează până la 31 martie, când se va lua o o nouă decizie, în funcţie de ceea ce va decide instanţa cu privire la menţinerea în arest a primarului.
publicitate Un reprezentant al Prefecturii Dolj va merge la Inspectoratul de Poliţie Argeş, unde este deţinut, în arest preventiv, Antonie Solomon, pentru a-i aduce la cunoştinţă acestuia ordinul de constatare a suspendării sale din funcţie.
Potrivit legii, consiliul municipal din Craiova urmează să convoace o şedinţă în cadrul căreia va fi desemnat, prin vot, un primar interimar ales dintre cei doi viceprimari, Marinică Dincă şi Teodor Sas, ambii membri PDL.
Primarul Craiovei, Antonie Solomon, care este şi preşedinte al PDL Craiova, a fost arestat preventiv, în 3 martie, pentru 29 de zile, după aproape cinci ore de audieri la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), în baza unui mandat emis pe numele său de magistraţii Tribunalului Argeş. El este acuzat că ar fi primit mită 50.000 de euro de la un acţionar principal al firmei PIC din Piteşti pentru a-i facilita diverse servicii în Craiova.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu