INAMICII STATULUI ROMAN

Bugetarii si pensionarii sunt factorul principal al agravării crizei economice (din care am iesit, electoral, încă din decembrie 2009!). Ei sunt răul fundamental al societătii. Arătati-i cu degetul si scuipati-i! Alungati-i pe păsunile patriei si trimiteti-i cu oile, caprele si vacile pe imas! Ce profit aduce un amărât de medic sau un banal profesoras? Lipitorile dracului! Derbedeii dracului! Stiu doar să trăiască si să consume pe spinarea clasei muncitoare, care trudeste si se cocosează de atâta muncă, asudând la greu.
Aoleu! Si noi, hoti fruntasi, eroi ai muncii socialiste, plătim impozite ca să se lăfăie mizerabilii ăstia, din impozitele noastre pe profiturile declarate, cu 900-1000 de lei pe lună? Păi de ce nu dorm eu noaptea, gândindu-mă cum, cât si de unde să mai fur? Ca să-si cumpere hulpavul ăla de profesor ipocrit o carte? Adică un vraf de hârtie tipărită? Păi la ce-mi foloseste o carte? Curpapirul e mai ieftin. Si costă mult mai putin. Ca să-si cumpere medicul un stetoscop? Brrr! Oroare! Adică sărăntocul ăla să audă cum inima mea bate pentru Nuti, care îl asteaptă pe un peron pe idolul meu cu privire incertă? Offfff, Udrea mea! Pensionarii? Ducă-se dracului! Eu mă gândesc la mama, ex-ceapistă dintr-un cătun montan (mamă, vezi ce cult îs?), care nu a plătit veac la fondul de pensii, dar a fost fruntasă la furat cartofi. Mamă, kiss me, ti-am tras pensie de 350 de lei, că am tăiat indemnizatia pentru însotitori la paraliticii ăia care se dau hinta în scaune cu roti, cât e ziua de lungă! Si să nu uit: când veneau utecistii (benevol, se subîntelege) cu elan revolutionar la strâns recolta, ceapistele îsi lustruiau unghiile cu ojă si scuipau în scârbă: ”Băi, jigodie, vezi că ai lăsat un stiulete în urmă, pe rândul doi!” Minunată atitudine anti-mosierească!
Fără pensionari si bugetari, răul suprem al societătii, laptele, mierea si vinul ar curge la robinete. Parcă asa a început si ascensiunea Partidului National Socialist al Muncitorilor din Germania. Arătând cu degetul înspre evrei. Ei bine, în Românistan, bugetarii si pensionarii sunt evreii mileniului III…
Material preluat de pe ROMANIA, ROMANII SI POLITICA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu