ROMANIA NU ESTE NICI CAL, NICI MAGAR..........

Am asteptat multe zile sa apara cineva,oricine,din partea actualei puteri sa ne lamureasca cum sta treaba cu FMI, programe sau program de criza,reduceri de pensii si salarii,reduceri de personal din aparatul bugetar.........A "indraznit" in aceasta seara,de ziua INALTARII si a EROILOR, sa iasa pe sticla, intr-o asa zisa conferinta de presa insusi "cel mai iubit  dintre romani"(in viata). Nu stiu ce ati inteles din monologul de o ora, urmat de cateva intrebari in mare parte fara raspunsuri, eu unul m-am dumirit, ROMANIA nu este nici cal (o tara prospera ), nici magar (Grecia)..................  Stiti ce animal este cel din proverb ?  Astept opinii !
                 Camarila de partid a scapat ! Pensionarii si bugetarii,nu!
Mincinoşii nu câştigă alt lucru decât acela de a nu mai fi crezuţi nici atunci când spun ade­vă­rul. Aşa i s-a întâmplat şi premierului Boc, cel care s-a ascuns, la modul propriu, săptămâna aceas­ta, atunci când a venit tăvălugul FMI pes­te el, iataganul BNR tot peste minciunile guvernului său, buzduganul Comisiei Europene care acuză, pe faţă, cabinetul Boc de cosmetizare a datelor reale din economia românească.
Faptul că guvernatorul BNR a ajuns într-o situa­ţie fără precedent, aceea de a spune, fără oco­li­şuri şi eufemisme, că guvernul Boc a minţit.............
                  Comentariu "Camarila de partid......"de Gabriela Vranceanu Firea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu