AM AFLAT CE SE ASCUNDE IN SPATELE POLITICII DE GENOCID........

Nu-mi vine să cred că în România post-decembristă se poate pune la cale un act de trădare ce aduce atingere siguranţei naţionale! Şi asta fără ca organele abilitate să ia o măsură de arestare a celor vinovaţi, adică Băsescu, Boc şi complicii lor. În fapt, iată despre ce este vorba. Pînă în decembrie 1989, 90% din populaţia ţării locuia în apartamente sau case de stat, puţini fiind proprietari.
După Revoluţie, s-a oferit ocazia ca majoritatea chiriaşilor să cumpere acele locuinţe. Ei bine, acest lucru nu convenea unor interese oculte străine, dar, în complicitate cu marile cozi de topor de la noi, s-a trecut la un plan ca românii să fie chiriaşi în casele lor.
Toţi cei care vor fi afectaţi de decizia Mafiei PDL, a guvernării Băsescu-Boc, au luat credite de nevoi personale de 5,5 miliarde euro. Scăzîndu-le pensiile, salariile sau, mai grav, fiind daţi afară din serviciu, aceşti oameni nu vor putea să-şi plătească creditele
, iar mafioţii din bănci sau, practic, cei din spatele afacerii, îi vor executa silit pe datornici şi le vor lua casele, pe care le vor vinde pe preţuri de nimic celor care controlează atît UE, cît şi SUA, la ora actuală.
Vă dau un exemplu: firma de urmărire şi executare creanţe "URBAN and URBAN" - ce aparţine unui senator PDL - cumpără creanţele de la bancă cu doar 5-10% din valoarea imobilului. Astfel, amărîţii României vor fi transformaţi în sclavi, sau vor deveni chiriaşi în propria casă, ori vor fi EVACUAŢI!
Ce plan diabolic! Mereu ni se bagă pe gît exemplul că în ţările capitaliste populaţia plăteşte chirie unor magnaţi. Deci, pe de o parte, este un act de cruzime, iar, pe de altă parte, este un genocid.
Prin actuala politică dirijată a Mafiei PDL se doreşte exterminarea a cîtorva milioane de pensionari, pentru ca banii respectivi să intre în conturile familiilor Băsescu, Videanu, Udrea-Cocoş, Berceanu şi alţii. Namaiavînd bani de pensii şi medicamente, politica de exterminare va fi încununată de succes. Stalin a fost un mic copil comparativ cu ce se întîmplă acum cu cetăţenii acestei ţări. A doua acţiune de trădare naţională se referă la creşterea preţului la întreţinere, căldură, prin eliminarea subvenţiilor. Astfe, nu vor fi plătite cheltuielile necesare întreţinerii unui apartament şi şacalii PDL vor cumpăra pe preţuri de nimic locuinţele oamenilor nevoiaşi.
Iată, români, ce vi se pregăteşte! Staţi ca laşii, noi sîntem interzişi la televiziuni să vă spunem adevărul, dar să nu ziceţi că nu v-am spus. Depinde de dvs. ce veţi face în continuare. Soarta este în mîinile voastre!
METIN CERCHEZ

6 comentarii:

  1. ESTE DOAR O FATA A PRETULUI PLATIT PENTRU IGNORANTA NOASTRA ! E NEVOIE RAPID DE A T I T U D I N E !

    RăspundețiȘtergere
  2. Suntem recunoscuti pentru apatia civica de care dam dovada. Iar atunci cand avem o reactie de obicei suntem cu coasa in mana. Interesanta forma de democratie avem...

    RăspundețiȘtergere
  3. PDL e partidul ciocoilor. basescu merita sa fie inchis intr-o mina si sa i se dea mancare si apa coborand un cos legat cu funie.

    @pro atitudine
    "cand avem o reactie de obicei sunte cu coasa in mana"
    teoretic ai dreptate dar in acest caz specific degeaba mai vorbesti cu astia de la putere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut, leat !!!!
    Cu bine,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  5. Prigoana isi freaca mainile , abia asteapta sa-si completeze colectia de propietati...

    RăspundețiȘtergere
  6. Legea pentru un Trai Decent10 iunie 2010 la 13:55

    Soluţia la genocidul Social. Puterea stă în mâinile noastre, ale cetăţenilor, să impunem această soluţie. Susţineţi Legea pentru Un Trai Decent: http://fiftyfirst.wordpress.com/2010/05/17/solutia-la-criza-legea-pentru-un-trai-decent/

    RăspundețiȘtergere