INSTITUTIILE STATULUI SI COMPUTERUL PERSONAL

Nu sunt mare specialist in computere, nu sunt vanator de greseli, nu sunt.............Pur si simplu am incercat (in interes privat) sa accesez site-ul  Casei Judetene de Pensii OLT din ROMANIA. Incredibil, dar deloc surprinzator pentru ceea ce se intampla in aceaste tara, un site, al unei institutii de stat care poate dauna computerului celui ce incearca sa-l acceseze.Aceasta situatie se manifesta de cateva zile.  Dar iata ce avertisment am primit de la Google:
"Avertisment- vizitarea acestui site poate dăuna computerului dvs.!
Sugestii:
* Reveniţi la pagina anterioară şi alegeţi un alt rezultat.
* Încercaţi o altă căutare pentru a găsi ceea ce doriţi.
Sau puteţi continua la http://www.cjpolt.ro/ pe propria răspundere. Pentru informaţii detaliate privind problemele pe care le-am găsit, vizitaţi pagina de diagnostic a Navigării sigure de la Google pentru acest site.
Pentru mai multe informaţii privind modalităţile de a vă proteja împotriva software-ului dăunător online, puteţi vizita StopBadware.org.
Dacă sunteţi proprietarul acestui site Web, puteţi solicita o examinare a site-ului, utilizând Instrumentele pentru webmasteri de la Google. Mai multe informaţii despre procesul de examinare sunt disponibile în Centrul de ajutor pentru webmasteri de la Google.
Sfat oferit de Google"
 Pentru a va convinge de "seriozitatea" acestei institutii vizitati si site-ul  Casei Nationale de Pensii care nu a mai fost actualizat din 2009. Neglijenta, nepricepere,neseriozitate........??? Sau poate folosesc computerul cu tasatura simplificata(ca in imaginea din postare) !
Concluziile si comentariile, va apartin !

4 comentarii:

  1. Nu este prea complicată tastatura cu două butoane? Hai să o mai simplificăm!

    RăspundețiȘtergere
  2. De vreo luna incoace incerc sa scot pe cale virtuala o serie de informatii de la toate primariile de sector din Bucuresti. Vreau sa intru in posesia contractelor cu firmele care ridica masini si sa aflu unde actioneaza acestea. Timpii de reactie sunt: Sectorul 6 - 3 saptamani, Sectorul 1 - 4 saptamani jumate, Sectorul 4 - 5 saptamani jumate, Sectoarele 2, 3 - inca astept, Sectorul 5 - nu se ridica masini.

    Ah, si cea mai tare faza dintre toate: Primaria Sectorului 4 are casuta de e-mail OFICIALA pe gmail :))

    RăspundețiȘtergere
  3. E anormal, au dat o gramada de bani pe site si acum nici nu functioneaza :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună seara, sau poate bună dimineaţa!
    Dacă ceea ce spui ar fi singura anomalie s-ar putea rezolva uşor. Dar probabil nu ai avut ocazia să afli câte prostii spun încât te întrebi dacă sunt plătiţi pentru a informa sau pentru a dezinforma.

    RăspundețiȘtergere