GOOGLE NU IARTA SI NU UITA

Ca aproape toti bloggeri, am incercat sa castig si ceva bani din blogul personal, aplicand un instrument lansat de Google cu mult timp in urma, numit AdSense. Am urmat pasi indicati de acesta si rezultatele, acumularea de bani,  deveneau pe zi ce trece tot mai incurajatoare. Tot la capitolul rezultate am contabilizat si o crestere a traficului fata de perioada anterioara afilieri la acest instrument. Si, ca tot romanul, atunci cand ceva merge bine trebuie sa "dai cu mamaliga in lapte" nici eu nu am facut exceptie. La sugestia unor "prieteni" virtuali am acceptat sa dau clickuri, la reciprocitate, pe reclamele postate de Google pe blogurile noastre. Aceasta actiune nesabuita nu a durat mai mult de trei zile si mi-am primit pedeapsa, stergerea contului si returnarea banilor agentilor de publicitate afectati. Neavand acordul Google nu pot publica mesajul primit de la acesta dar stau la dispozitia celor interesati de acest aspect, a celor care posteaza comentarii si intrebari pe acest blog.

2 comentarii:

  1. Daca ai fi fost putin atent/a pe niste saituri de specialitate iti dadeai seama ca nea google nu prea pote fi pacalit.
    Lasa, omu din greseli invata, fa-ti alt cont pe numele cuiva cunoscut si nu mai repeta greseala.

    RăspundețiȘtergere
  2. mai "bine" de mine...nu mi-au dat de la inceput acceptul de a posta anunturi AdSense...De ce? nu stiu,desi mi s-a trimis un mail explicativ intr-o engleza care a depasit cei 10 ani de studiat aceasta limba prin scoli....n-am inteles ce vor.......poate e chiar foarte slab blogul meu...cu toate ca am ceva trafic...

    RăspundețiȘtergere